Oblik i veliina grudi odreuju karakter ene

Go down

Oblik i veliina grudi odreuju karakter ene

 by Butcher on Fri Apr 25 2008, 10:14

Nauna disciplina' itanja budunosti iz enskih grudi datira jo iz 18. veka, a njome su se danas posluili naunici kako bi pomogli mukarcima da odrede karakter dama.
Kako bi olakali ivot mukarcima koji su u potrazi za enom svog ivota, vodei svetski strunjaci, predvoeni istraivaima s uglednog amerikog fakulteta Yalea, napravili su tipologiju enskih grudi koja mukarcima pomae da samo jednim pogledom na enske grudi procene kakva je karaktera neka dama.

ene ije su grudi pri vrhovima picaste tee ostvarenju visokih ciljeva, ali su uglavnom previe lenje za poduzimanje bilo kakvog napora koji bi im u tome pomogao.
ene s okruglim grudima, oblika jabuke, tvrde strunjaci, mnogo ete tee zadovoljiti u krevetu, ali su zato one izuzetno uspene u poslu i esto ete ih nai na najviim pozicijama unutar firme.
Ukoliko dama ima malo vei razmak meu grudima, enite je bez razmiljanja jer su njihove grudi jamstvo za idealan brak, barem tako veruju ameriki istraivai.
ene veih i velikih grudi vole drati konce u svojim rukama, vladati situacijom, a najvie im odgovaraju mukarci od kojih mogu praviti 'papuare'. Stoga, preferirate li ba ovakve grudi, znajte da ete zbog njih morati rtvovati svoje dostojanstvo.
Dame s malim grudima krasi upornost i probitanost, te jasno zacrtan cilj u ivotu, no zbog svoje ambicioznosti, esto doivljavaju ljubavne brodolome.
Budui da danas puno ena ima silikone, naunici su se dotakli i njih, te tvrde da su ene takvih grudi idealne za provode, nikako za brak i to zbog svog avanturistikog duha i neukrotivosti. Pored svega toga, uvereni su oni, veina tih dama pati od nekog psihikog problema.

heheh povoljno gledam u enske grudi,itam budunost info na pvt lol!
avatar
Butcher
master
master

Male
: 3229
Age : 34
Mesto : Tu,Srbija

  http://www.forumashi.forumsr.com

   Go down

Re: Oblik i veliina grudi odreuju karakter ene

 by Angel of Distress on Fri Apr 25 2008, 11:18

lol! lol! lol!
avatar
Angel of Distress
forumash master
forumash master

Female
: 1057
Age : 29
Mesto : Souvlaki Space Station

   Go down


 
Permissions in this forum: