da znate koji je dan danas

Go down

da znate koji je dan danas

 by Butcher on Fri May 02 2008, 13:32

ena pie svom muu:

Dragi,
Piem ti ovo pismo da ti kaem da te ostavljam zauvek. Za sedam godina braka bila sam ti dobra ena. A nemam niti jedan dokaz koji to potvruje.Zadnja dve nedelje bili su za mene pravi pakao. Tvoj me je ef danas nazvao da mi kae da si dao otkaz i to je za mene bila kap koja je prelila au.
Proli si nedeljeod kako si doao kui i nisi ni primetio da sam uredila nokte i da sam bila kod frizera. Skuvala sam ti omiljeno jelo, svinjsko peenje i za tu sam priliku obukla novo seksi donje rublje. Ti si doao kui, progutao veeru za dve minute i legao si pred televizor te odmah nakon utakmice zaspao.Vie mi nikad ne govori da me voli, ne grli me i ne ljubi nikad vie. Ili sam ti odbojna ili me vie zaista ne voli.
No koji god to razlog bio ja odlazim!

PS: Ako me misli traiti, zaboravi.
Tvoj BRAT i ja odlazimo zajedno u paniju !
elim ti sve najbolje!

Potpis: Tvoja biva ena!

Dok je ekala check-in na aedromu ula je preko razglasa svoje ime.Na alteru gde se trebala javiti ekalo je pismo koje je specijalno za nju dostavio kurir.

U pismu je pisalo:

Draga biva eno,
Nita me nije tako razveselilo kao tvoje pismo.
Istina je da smo sedam godina bili u braku ali dobra ena je sve ono to ti nikad nisi bila. Ja stalno gledam televiziju zato jer ne mogu vie podnositi tvoje veno zanovijetanje. Ali ni to nije pomoglo. Primetio sam prole nedelje da si bila kod frizera ali nisam nita rekao jer s novom frizurom izgleda kao strailo. Moja me je majka nauila da je bolje nita ne rei ako nema to pozitivno za rei. Kad si napravila moje omiljeno jelo verovatno si me zamenila sa MOJIM BRATOM jer si zaboravila da sam ve odavno prestao jesti svinjetinu. Istina je da sam otiao ranije u krevet te veeri nakon utakmice jer sam opazio da si na novom rublju imala jo etiketu sa cenom. Nadam se da je ista sluajnost to to je moj brat jue od mene pozajmio 800 dinara i injenica da je na etiketi tvog rublja stajala cena od 799din. Usprkos svemu, ja te zaista jo uvek volim i nadao sam se da e se stvari izmeu nas popraviti.
Nakon to sam ujutro otkrio da sam na lotu dobio 12 miliona eura, dao sam otkaz na poslu i otiao sam kupiti 2 avionske karte za Bahame. No, nakon to sam doao kui vidio sam da te nema i pronaao sam tvoje pismo u kojem je pisalo da me zauvijek ostavlja.
No, za sve valjda postoji neki razlog u ivotu!
Nadam se da e imati ivot kakav si oduvijek prieljkivala. Moj mi je advokat rekao, nakon to je proitao tvoje pismo, da ti nisam duan dati niti dinara.

PS:Ne znam da li sam ti ikad rekao da se moj brat Karlo zapravo rodio kao Karla. Valjda ti to nee stvarati probleme.

Potpis: BOGAT I SAMAC !!!
avatar
Butcher
master
master

Male
: 3229
Age : 34
Mesto : Tu,Srbija

  http://www.forumashi.forumsr.com

   Go down

- Similar topics

 
Permissions in this forum: